L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de maig del 2020

Hem arribat als 4'5 milions de lectures (quasi sense adonar-nos-en)



Deixeu-nos que parlem un poc de nosaltres. Se'ns havia passat que ja hem arribat als 4'5 milions de lectures de les notícies. Anem un poc despistadets aquests dies. Molta tasca la d'informar diàriament de les dades de la Covid-19 del País Valencià i de la nostra comarca (sembla ser que som l'únic mitjà que ho està fent a Tavernes), a més publicar i fer-nos ressó detallat de les moltes novetats municipals i gestions que es publiquen en el web municipal (pensem també que som dels pocs que informen), a més d'altres noticies de la nostra collita.

Hem estat ocupats darrerament amb les sol·licituds de plaça per a l'Escoleta Municipal, el repartiment de les mascaretes de l'Ajuntament, la licitació del canvi de gespa en el Camp Municipal de Futbol, etc, etc i se'ns ha passat la xifra de 4'5 milions de lectures de les nostres notícies.

El dia 18 de maig del 2019, fa quasi un any, arribarem a 4 milions i avui ja sobrepassem amb escreix dels 4'5 milions, o siga una mitjana aproximada de 1.400 lectures al dia. Tot va començar un 12 de juny del 2008 - ja veieu d'ací no res seran 12 anys- i fins avui hem estat amb tots vosaltres, lectors i lectores, amb un balanç de vora 13.700 noticies publicades en el blog. Com ja sabeu, aquest l'hem deixat de fa uns anys només per temes de Tavernes, i els milers d'altres notícies generals tenen cabuda al nostre perfil de facebook.

Nosaltres valorem i pensem que son xifres interessants, i més per a un blog local d'informació que depén de la voluntat només d'unes poques persones, que el duem endavant amb la il·lusió de defensar unes idees i, sobre tot amb la veracitat i el rigor, i d'acord de la noticia. I sense res a canvi, tot i algunes difamacions que ens costa sentir ara i adés.

Com fan tots els mitjans, bé siguen mitjans tradicionals en paper o bé un mitjà digital per les xarxes, facebooks, etc. no hem amagat mai que escrivim ideològicament des del valencianisme amb un ferm compromís en la defensa de la nostra llengua, de les nostres tradicions, de la nostra cultura... i donem suport a les formacions que coincideixen amb els nostre posicionament.