L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de maig del 2020

La brigada municipal inicia la col·locació de les passarel·les en la platja


L'Ajuntament de Tavernes ha iniciat la col·locació de passarel·les en la platja una vegada acabats els treballs d'instal·lació de les canonades de proveïment d'aigua als rentapeus. A poc a poc, les platges valleres van tornant a la situació d'un ús normal després també de la neteja efectuada per la maquinaria de Diputació.


L'Agència Valenciana de Turisme havia indicat a l'Ajuntament esperar a la col·locació de les passarel·les  fins que aquest treball, realitzat la setmana passada, estiguera acabat, perquè les passarel·les dificultarien els treballs de soterrament de canonades dels rentapeus.


Els operaris municipals, com es pot vore en les fotografies, procedeixen ara a la col·locació de les passarel·les per donar el servei als usuaris pensant també en que la platja estarà s més concorreguda a partir de la setmana vinent, més encara si entrem en la desescalada Fase 2 que permet més activitats lúdiques en la platja.