L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de maig del 2020

PLENARI DE MAIG 2020: El ple aprova el pagament de les subvencions per al 2020 a entitats i associacions valleres



El plenari municipal, a proposta de l'alcalde i responsable de l'Àrea d'Hisenda Municipal, va aprovar el pagament de la dotació corresponent a la subvenció que reben de l'Ajuntament els distints clubs, entitats i associacions com ajuda a les activitats que realitzen d'interés per al poble al llarg de l'any. 

La proposta va comptar amb el vot en contra de Ciudadanos, mentre el PSOE va demanar a les entitats i associacions la renuncia a una part del conveni i que el donaren per a pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19.

Encara que la firma dels corresponents convenis va tindre lloc a principi del passat mes de març, cal l'aprovació del plenari per a fer-se efectives. Al respecte cal indicar que regeix actualment el pressupost del 2019 prorrogat per al 2020 per a la qual cosa les quantitats són les mateixes del 2019.


Recordem que el passat dia 10 de març, i presidit per l’alcalde Sergi González, va tindre lloc en el salo de plens l'acte de la firma dels convenis de col·laboració de l'Ajuntament amb les entitats i associacions local. En total, les ajudes contemplades en els distints convenis sumen 277.265 euros


Els convenis són el reconeixement al gran treball que fan les associacions, ONGs, clubs esportius i entitats en el municipi i que col·laboren activament en aconseguir que, any rere any, Tavernes siga una ciutat viva, atractiva i amb una oferta d’activitats envejable. 

Per banda de l'Ajuntament, la dedicació de 277.265 euros és l'afirmació de l'aposta decidida que efectua pel teixit associatiu valler. 
Nota: les fotografies corresponen a la firma dels convenis (10 de març 2020) i la relació d'entitats i quantitats subvencionades consten en l'expedient del plenari penjat al web municipal