L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de maig del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Una tassa: ho vam deixar córrer, però dos tasses...



Un regidor del PP recent arribat a la política local  acusava fa uns mesos Compromís  de beneficiar amb diners públics un blog local. No cal dir quin, ell no va dir el nom del blog, nosaltres tampoc direm el nom del regidor. Estem a les paus.

L’acusació falsa, una més de les falsedats del PP. I sense presentar cap prova ni document que demostrara els diners públics destinats a un “blog local partidista”, com li va reclamar Compromís que presentara. Per la seua informació mai no hem vist un cèntim de ningú.

El dilluns passat acusava a Compromís de falta de transparència i d’informació  per no haver celebrat el plenari d’abril en plena pandèmia.  Aprofitava l’excusa de la informació i... de nou, repetició: nosaltres pel mig!.  Preguntava a Compromís si  “seguirien informant -a la ciutadania- a través de blogs partidistes que no tenen res a vore amb l’Ajuntament”. El nostre blog era un aliat en eixa falsa falta de transparència i d'informació.

Lamentable. No comprenem la fixació del regidor del PP pel  blog  on ni el nomenem, ni ens preocupem del que fa.  Tampoc és que done massa ocasió,  perquè de treball polític pel poble, res. Només li coneixem la critica al govern.

Dues vegades ens ha tingut en la boca en poc mesos. I al final... noblesa obliga i li ho direm clar i ras: senyor regidor recent arribat a la política local, vostè té un problema. I greu. ¿No vol que informem al poble?. Sembla ser que no ha entès que en una democràcia la informació és un dret ciutadà. ¿Prefereix  més la gent desinformada?. ¿És per això que el seu partit no ha publicat quasi res de la moltíssima  informació institucional que ha dirigit l'Ajuntament al veïnat durant la pandèmia? 

És públic i notori: l’Ajuntament ha informat a la ciutadania, completament i detalladament, aquests dos mesos i mig en el web i perfil de facebook municipal. I d’eixa informació institucional hem begut  diaris, ràdios, TV i també nosaltres...  Cert és que, en temes locals i està a la vista,  a més hem publicat moltes altres noticies, reportatges, xifres de la pandèmia, etc.  Molta collita pròpia, local, de Tavernes. Són uns 250 articles (comproveu-ho) i tots no  són notes de l’Ajuntament. ¿Li molesta el nostre treball, el nostre rigor?  ¿Li molesta que informem a Tavernes?

I ara, el Món al revés. No volem cap lloança a la nostra tasca, però si que deixe de falsejar la realitat i de mentir a la ciutadania. I sàpiga-ho: publicarem allò que l’Ajuntament informe al veïnat, tot el que siga d’interés per a la ciutadania vallera i sempre des de la veracitat. Eixa veracitat que vostè no té quan ens acusa, falsament, de rebre diners públics o de ser el mitjà, un blog partidista, aliat amb una irreal i falsa falta de transparència i d’informació.

Falta de transparència i informació? Tot apunta a que no consulta el web i facebook de l’Ajuntament. Senyor regidor recent arribat a la política local, llegiu-vos el facebook i web de l’Ajuntament. Informeu-vos-hi de les mesures, actuacions i gestions de l’Ajuntament, del seu, del que forma part, d'on vosté sí que cobra, nosaltres no. I després atenga el dret a la informació dels veïns: publique les notes institucionals.

I per favor, no insulte la intel·ligència dels vallers i valleres que, aquests dos mesos i mig, han realitzat més de 125.000 lectures en les pagines d'aquest blog. Vosté faça la seua faena i el temps que destina a clavar-se en aquest blog, millor dedique’l a Tavernes. Estarem tots més tranquils.

Les opinions expressades són del blog. De ningú més