L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 19 de maig del 2020

L'Ajuntament continua les tasques de preparació de la platja. Ara es neteja l'arena de canyes i objectes més gransel



L'Ajuntament de Tavernes continua les tasques de condicionament i neteja de les platges tot en vista i previsió que les següents fases de desescalada, la fase 2 que vol demanar la Generalitat els pròxims dies,  ens permeten gaudir dels banys i de l'estada i prendre el sol sobre l'arena.



Aquests dies s'està procedint a una neteja manual de envasos, objectes de plàstics i les canyes que ara i adés diposita la mar sobre tot quan hi ha temporal de llevant, encara que no siga tan fort com el que vam patir en les passades DANAs. Aquesta mateixa passada setmana, tal com vam dir, va haver temporal i sempre que la mar es calma es habitual vore objectes i canyes dipositats sobre l'arena. 


Ahir mateix membres de la brigada municipal, amb el  reforç d'operaris de l'empresa de neteja, procedien a arreplar-ho tot, especialment les canyes i elements vegetals més grans que amuntegaven vora el marge de la mar, i després un tractor amb pala procedia a arreplegar-los i a abocar-los sobre un camió per a dur-los a l'abocador.


Els treballs com es pot vore en les fotografies tenien lloc principalment en la zona de la Goleta, platja on més s'acumulen les canyes procedent del riu Xúquer de Cullera, un treball que segurament durarà un parell de dies i després, segons els operaris, continuarien la seu tasca entre Padur i el terme de Xeraco.

Una vegada les platges estiguen netes d'aquests elements més grans, les maquines de neteja de platja de la Diputació de València s'encarregaran d'arreplegar els objectes més menuts gràcies als filtratge de l'arena que poden efectuar. L'objectiu es deixar l'arena en les millor condicions de cara al pròxim estiu.