L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 28 de maig del 2020

Tavernes ha tingut 13 morts durant la pandemia, majorment en residència


Tavernes ha estat la localitat més castigada de la Safor-Valldigna quan a persones que han faltat per la Covid-19 en haver tingut 13 morts atribuïts al virus, segons les dades que ha fet públiques de les poblacions valencianes fa uns moments la Conselleria de Sanitat. 

Segons aquestes dades, Tavernes ha  estat el focus més important en la comarca, i moltes d'aquestes morts, segons apunta el diari Levante-EMV, serien de contagis i morts en una residència de majors.
Tavernes hauria tingut un total de 14 casos diagnosticats per test PCR, dels quals només hi hauria 3 detectats els darrers 14 dies, amb el resultat d'aquests 13 morts.

Simat seria l'única localitat de la Valldigna on hi ha hagut defuncions a més de Tavernes, però només 1 persona.  Quant a Barx i Benifairó no han patit cap defunció per la Covid-19.

DADES DE LA COMARCA