L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 de maig del 2020

PLENARI DE MAIG 2020: El pavelló multiusos és il·legal: "El que vaig dir en plenari era cert. Jo no vaig dir cap mentida” J. Llàcer




Josep Llácer, el regidor d’Urbanisme de Compromís, va ser molt  contundent en l'explicació que donava  al PP de Tavernes, que en l'anterior plenari l’havia acusat de mentir en un tema referent al pavelló multiusos.

La intervenció de Llácer, amb documentació a la mà,  ens ha permés conèixer, 9 anys després, que el PP va construir el pavelló sense permís de Confederació, en zona inundable i que hi ha una resolució de Confederació que ordena reposar  aquell espai a la situació inicial.  O siga, que l’Ajuntament pot vore's en l'obligació de tombar el Pavelló Multiusos, construït sense cap autorització.

L’Ajuntament va haver de pagar també una multa només de 2.000 euros, que va abonar el govern de Compromís en el 2012, gràcies a que Confederació va reduir la sanció inicial de 6.000 euros.

"El que vaig dir en plenari era cert. Jo no vaig dir cap mentida” va afirmar ben segur. El regidor de Compromís acompanyava ara la seua resposta amb documents oficials del Pavelló Multiusos  per defendre’s i ratificar-se del que havia dit.

El regidor d'Urbanisme va explicar que hi ha una resolució semblant a la que pesa damunt de la urbanització “El Vergeret”, però per sort la Confederació  no ha exigit l’execució que obligaria a la demolició i el Pavelló Multiusos alberga activitats, això sí, sense que l’Ajuntament puga dur a cap millores, com per exemple rodar de pared el recinte i que no siga un espai completament a l’aire lliure.
 



Han passat  9 anys de la història, i ara ha sorgit a la llum arran de la intervenció del PP en el plenari de març on demanava millores en el pavelló per a practicar d’activitats esportives a cobert i en espai tancat.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llácer, en aquell plenari, va assenyalar que l’Ajuntament no podia efectuar millora perquè el pavelló l’havia construït un govern del PP sense permís en zona inundable i Confederació podia exigir fins i tot la demolició, cosa que no havia fet fins ara.

El PP va tractar de mentirós al regidor de Compromís i d’enganyar a Tavernes. Ara, en la sessió de maig,  el regidor Llácer ha dut els documents al ple per demostrar que no havia mentit.  A continuació podeu escoltar el regidor d’Urbanisme, Josep Llacer, i que diuen els documents.