L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 22 de maig del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Desinfecció global del poble i platja a partir de les 23 hores d'avui divendres



L'Ajuntament de Tavernes informa als veïns i veïnes que avui dia 22 de maig, a partir de les 23 hores, es durà a cap una desinfecció completa del casc urbà del poble i de la platja, en una actuació semblant a la realitzada en passades ocasions.



No obstant, i tal com es pot comprovar en l'horari, la desinfecció es dura a cap durant la nit, amb l'objectiu de no destorbar els horaris habilitats en la desescalada perquè els veïns i veïnes puguen passejar o realitzar activitats físiques permeses. Per tant, el soroll que puguen sentir és el propi dels equips de desinfecció en passar i no correspon a cap situació de risc o alarma.

L'objectiu d'aquesta nova desinfecció global és reduir la càrrega viral en els cascs urbans del municipi i aixi seguir garantint, dins de les possibilitats de l'Ajuntament, la seguretat ciutadana en matèria sanitària.