L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de maig del 2020

PLE DE MAIG 2020: Els rentapeus de la platja funcionaran quan milloren les condicions sanitàriesl


Les infraestructures sanitàries de platja, cas de rentapeus per exemple, segons va informar al ple el regidor de Compromís, Josep Llácer, no funcionaran de manera immediada per una decisió de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) basada en criteris sanitaris.

El regidor Josep Llácer confirmava reunions tècniques celebrades amb l’AVT i el secretari autonòmic, Francesc Colomer,  i en la qual se’ls havia indicat que inicialment els rentapeus no funcionarien per un motiu sanitari de seguretat als usuaris.

El regidor remarcava que, actualment i segons les normes, després de cada ús, un treballador hauria de desinfectar i netejar-los, preparant-los per a l’ús següent cosa que va inviable la posada en funcionament. Tampoc s’habilitaran momentàniament els jocs esportius i la resta d’estructures de platja.

Tal com avance la desescalada de la pandèmia, i si les condicions ho permeten, poc a poc es posarien en funcionament. Recordem que aquesta passada setmana es va procedir a canviar tota la instal·lació que proveeix d'aigua a aquestes infraestructures de platja, destrossada per la DANA Glòria