L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de maig del 2020

Primer dia de repartiment de mascaretes amb total normalitat: Llocs d'arreglada


El repartiment de mascaretes que ha comprat l'Ajuntament de Tavernes per a tota la població es va iniciar ahir sense haver de resenyar cap problema important. Els veïns i veïnes van anar acudint al llarg del dia, en les hores marcades, i van recollir les mascaretes en els punts que tenien assignats sense que tinguen coneixença de cap aglomeració. Cal recordar que s'ha d'anar al punt segons tingues l'empadronament i no aquell que indique el DNI.




Les mascaretes adquirides pel govern de Compromís a una empresa valenciana, estan fabricades a Torrent (comarca de l'Horta) i presenten com a característiques que són higièniques, reutilitzables, homologades i van acompanyades per unes instruccions d'ús i manteniment, molt senzilles i que farà que es puguen usar durant un temps.


 

Tal com ja hem informat el repartiment es farà en dies feiners fins el dimarts 19 de maig inclós, en horari de 10 hores del mati fins a les 13 de migdia, y a la vesprada des de les 17 hores fins a les 19 hores.

Les mascaretes es reparteixen entre la població, una per cada habitant major de 3 anys, i hi ha de diferents mides segons les edats, amb més varietats de grandàries per als xiquets i xiquetes més menuts. Sn molts´els vallers i valleres que comentaven l'encert de la compra i repartiment, i sobre tot la circumstància que foren reutilitzables i dugueren les instruccions per a netejar-les.

Recordem que s'ha de dur el DNI d'una persona adulta de la casa, i podrà recollir-les totes les que corresponen a la casa. També es pot portar el DNI original d'un familiar, veí, etc que visca en un altra casa, i podrà també arreplegar-li-les. Així s'evita riscos a persones majors.

Davant qualsevol dubte, o que hi haja alguna errada en el domicili d'empadronament, per exemple, es pot telefonar al 96 282 40 15, en horari de 10h a 13h.
Podeu consultar en el quadre següent el lloc d'arreplegada segons l'empadronament