L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de maig del 2020

Les jardineres de palmeres del carrer Les Barques s'han reparat



L’empresa concessionària de la jardineria local ha procedit a una completa reparació de les grans jardineres de formigó del Carrer de les Barques en la platja. Moltes d’aquestes jardineres, plantades de palmeres,  presentaven mal aspecte amb algunes parets fins i tot clavillades i rebentades pel creixement de les palmeres.




Els treballs, com s’observa en les fotografies, han servit per reparar els clavills i en alguns casos refer algunes parets laterals completament partides. Ara ja només queda el treball de la pintada perquè lluesquen com si foren noves.




Aquestes jardineres plantades de palmeres, tot i que són arbres que per la seua forma no donen pràcticament ombra, foren ubicades en el carrer les Barques en l’any 2010, en una actuació del govern municipal d’aleshores que va suscitar opinions molt diverses, moltes de de desaprovació perquè eliminaven llocs d’aparcament, que se sumaven  al centenar que s'acabaven també d'eliminar amb la reforma de l’Avinguda de la Marina.