L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 31 de maig del 2020

Ens ha deixat Manuel Cuevas, catedràtic jubilat de Física i Química de l'IES Jaume II el Just

Ens ha deixat Manuel Cuevas Martinez (Tavernes 01-05-1949), catedràtic de Fisica i Quimica de l’IES Jaume II el Just, després de molts mesos de lluita contra el càncer.

Professor durant molts anys a l’IES Ausiàs March de Gandia, va accedir a la plaça de catedràtic de l’institut valler al curs 1986/1987. Des d’aleshores fins a la seua jubilació, ha dut a cap una gran tasca docent, la qual s’ha allargassat durant moltes generacions de joves vallers i valleres, a més dels altres pobles de la Valldigna i de les veïnes Xeraco i Xeresa.

Persona molt treballadora, dedicada completament a la seua professió, afable, molt pròxima sempre amb tots, alumnes, professorat i amics, ha contribuït i ha ajudat els seus alumnes al llarg dels anys de docència perquè construïren el seu projecte de vida.

La comunitat educativa de l’IES Jaume II el Just ha lamentat la seua pèrdua i ha remarcat que mantenen el seu record en un racó del cor de tots els membres com a reconeixement de l’ajuda que sempre van rebre del finat per poder créixer tots com a persones justes i solidàries.

Manuel Cuevas Martínez, que la terra et siga lleu. Descansa en pau. El nostre condol a la família.