L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 de maig del 2020

Departament de sanitat de Safor-Valldigna: Dades del dia d'avui



Les dades d'avui dia 27, referides a la situació d'ahir, ens indiquen que hem tingut un augment en els infectats en la nostra zona sanitària en haver passat d'1 infectat els darrers dies a 3 el dia d'ahir. La noticia positiva és que un dia més no varien els morts per la Covid-19 i es mantenen en 28, i així des de fa ja 16 dies.
Com tots els dies, us oferim les dades globals que permeten comprovar els canvis haguts en els departaments/àrees de salut valencians 





El nombre de contagiats totals en el nostre departament passa a ser de 271 i ens dóna una taxa de 152'5 persones infectades per cada 100.000 habitants.

Com hem dit són 17 dies seguits els que mantenim el 0 (zero) de defuncions: ens mantenim en 28 morts, cosa que ens du a una taxa de 15'8 persones per 100.000 habitants.

RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES.