L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 de maig del 2020

Tavernes contractarà 112 treballadors agrícoles amb una subvenció de 156.000 euros del SEPE


L'Ajuntament de Tavernes s'ha acollit a les ajudes de col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per impulsar una acció de foment de l'ocupació en el sector agrícola.

La Direcció General del SEPE ha concedit al consistori una subvenció de 156.089 euros per a desenvolupar el programa dirigit als treballadors desocupats afiliats al Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social. L’ Ajuntament aportarà 14.540 euros per a compra de vestuari, material i quitança en l’acabament del contracte.

L'objectiu principal d'este programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

El projecte que desenvoluparan els beneficiaris del programa se centra en una sèrie d'actuacions per a garantir l'adequada conservació dels recursos naturals de l'àmbit d'actuació, especialment la vegetació i el paisatge.

El regidor de foment local, Josep Llàcer, ha indicat que aquest programa servirà per ajudar un gran nombre de famílies de Tavernes que treballen en el sector agrícola i que en aquests moments de crisi sanitària tenen moltes dificultats econòmiques. A més, durant els mesos d’estiu podrem realitzar nombroses tasques de manteniment de les infraestructures publiques gràcies a aquest programa.

Aquesta línia d’actuació s’emmarca dins del Pla de Foment de l’Ocupació que ha iniciat la Regidoria de Foment Local, dirigida pel regidor de Compromís, per pal·liar els efectes negatius de la crisi de la COVID-19, i que s'ha anomenat “Tavernes no para” a través del qual es destinaran més de 1,6 milions d'euros al llarg dels anys 2020 i 2021 


 Més informació telèfon 962 823 660