L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 de maig del 2020

Comunicat ALPESA desmentint un BULO sobre Covid-19


L'empresa ALPESA davant alguns comentaris infundats i que podem qualificar de BULO enviats per les xarxes ha hagut de fer un comunicat desmentint les falses informacions d'infecció en els seus treballadors.

Cal recordar que l'empresa ha efectuat test a tots els treballadors, els de Tavernes i altres localitats, i també els va fer extensius a les forces de seguretat.  En total, 400 tests ràpids efectuats a través de la  Fundació Trilema i el seu projecte solidari.

Heus ací el comunicat que hem traduït:

" Segons els resultats de les proves realitzades divendres passat 22 de maig a la nostra fàbrica de Tavernes de la Valldigna volem informar que tota la plantilla de Alpesa és negativa en el virus SARS-CoV-2.

Lamentem que hi haja persones que desconeixent la informació real i veraç puguen estar abocant opinions basades en fets no contrastats envers els empleats de la nostra companyia o persones alienes a ella. I apel·lem al respecte i sentit comú ja que l'objectiu aconseguit per Alpesa amb aquesta acció altruista ha estat ajudar a combatre aquesta malaltia que pararem units".