L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 13 de maig del 2020

L'Ajuntament publica la licitació de l'obra "Canvi de la gespa artificial del Camp de Futbol"



L’Ajuntament de Tavernes ha publicat les bases de licitació per al projecte denominat “Substitució i manteniment de la gespa artificial del camp de futbol municipal”, una obra que segons el document de la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP) representa una inversió total amb impostos de 224.111, 89 euros. (Imatge superior)

La PCSP inclou en la seu publicació altres detalls referent a la licitació, com es la presentació dels plecs d’ofertes fins el dia 28 d’aquest maig,  cosa que s’ha de fer segons la recent normativa de manera telemàtica. L’obertura d’ofertes l’endemà dia 29, la qual cosa ens fa entendre la prioritat que dóna el govern de Compromís a aquesta obra.



El temps d’execució de l’obra s’ha marcat en un mes,  sempre amb l’objectiu de tindre el camp completament acabat aquest estiu i iniciar la pròxima temporada amb una gespa nova i un camp en perfectes condicions per a la pràctica del denominat “esport rei”.

La PCSP inclou també altres documents, cas dels informes tècnics, que ens permeten saber algunes característiques de la gespa a instal·lar. Com a criteris de l’adjudicació de l’obra apreix el tindre en compte l’amplada de fibra monofilament igual o superior a 1,3 mm, amb un dtex igual o superior a 2.600 per fil i un dtex total igual o superior a 21.000. El dtex és la unitat que mesura la resistència i qualitat del fil, en aquest cas és demana monofilament multi-nervat amb 6 nervis o superior, amb un pes igual o mayor a 3.250 gr/m2. Altres condicions és l’ús de maquinària específica que permeta recuperar el rotllo seguint l’amplada del camp, sense talls intermedis.



L’alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, en manifestacions fa un dies al diari Levante-EMV expressava la seua esperança de poder escometre aquesta obra a l’estiu, i assenyalava que malgrat l’evident paralització dels  processos administratiu, confiava en poder publicar la licitació en un breu termini a la PCSP, cosa que s’ha esdevingut avui.

Per tant, i donat que els plecs d’ofertes s’obriran probablement el dia 29, es podrien començar les obres cap al final de juny i executar-se fins el mes de juliol. La consignació pressupostària està a punt i ara ja hi ha la licitació, amb la qual cosa el camí de l’obra queda més aplanat per inaugurar-se amb l’inici de la temporada. 

Informació extreta de la PCSP