L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 31 de maig del 2020

Els treballs del vial perimetral avancen a bon ritme després de soterrar el col·lector


 Després d'haver finalitzat la connexió del dos col·lectors generals, el general en execució i el més petit soterrat davall l'Avinguda de la Marina, s'han incrementat els treballs de preparació del vial, voreres i serveis complementaris del mateix en una ampla zona que va des del carrer Pintor Segrelles fins quasi al final del Carrer Blasco Ibañez. El col·lector ja està acabat i soterrat i ara els esforços són per poder tindre operatiu el vial el mes de juliol.


 
Tal com permeten apreciar les fotografies, es treballa en la delimitació de voreres i llocs d'aparcament al llarg del vial, que comencen a prendre forma, mentre la maquinària pesant escampa la sorra i la compacta en el que serà la baser sobre la qual es fixarà la capa asfàltica de rodament de vehicles.
 

Mentre tot això té lloc, es van també instal·lant les canonades subterrànies que contindran el cablejat dels fanals, que també ja es treballa en les plataformes per a sostrindre'ls. La previsió inicial en començar el passat octubre les obres era obrir el vial el mes de juliol, però ara hi ha el problema que es va perdre temps d'obra durant el confinament, però vist el ritme d'obres no seria res estrany aconseguir l'objectiu.
 


El vial perimetral, quan estiga acabat, disposarà de voreres, zona d'aparcament i amb una amplada de 18 metres permetrà la circulació en dos sentits, la qual cosa farà més lleuger el trànsit pel carrer Blasco Ibàñez.