L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de maig del 2020

AVÍS IMPORTANT: Les màscaretes de l'Ajuntament són reutilitzables, homologades i amb instruccions d'ús



L'ajuntament de Tavernes inicia demà el repartiment de 18.000 mascaretes als veïns i veïnes de la ciutat. Cal saber, perquè ho considerem important, que són higièniques, reutilitzables, homologades i van acompanyades per unes instruccions d'ús i manteniment. En poques paraules, no són d'usar i llançar, sinó que es poden usar moltes vegades i contenen instruccions per al manteniment i conservar-les en bon estat.

Aquestes mascaretes són valencianes, fabricades a Torrent.

El repartiment s'inicia aquest mateix matí, tant al casc urbà com en la platja, a les 10 hores del mati i fins a la 13 de migdia. A la vesprada es continua a les 17 hores i fins a les 19 hores. El repartiment es realitzarà al llarg de 5 dies feiners, fins el dimarts 19 de maig. 

L'Ajuntament, com hem dit, ha comprat 18.000 mascaretes per a una població actual de 17.201 persones (Padró del 2019 segons la GV), per tant cap persona es quedarà sense ella.

L'Ajuntament ha distribuït el repartiment per seccions, i cadascuna té un centre on hem d'anar. Recordem els carrers de cada secció i els punts de recollida.





NORMES:

1. Cal anar al punt de recollida segons l'habitatge on cadascú estiga empadronat. Atenció: ha d'anar al punt de recollida on està empadronat, independentment del que pose en el DNI. El control es duu segons l'habitatge d'empadronament i no on puga viure ara..

2. És IMPRESCINDIBLE dur el DNI original per recollir les mascaretes.

3. Una persona pot recollir les mascaretes de tota la gent que estiga empadronada en el mateix habitatge. Una única persona arreplega les mascaretes de totes les persones empadronades. No cal anar un a un a arreplegar-les.

4. Una persona pot recollir també les mascaretes d'un altre habitatge distint al seu, sempre i quan duga el DNI original d'una persona empadronada en eixa altra casa. O siga: podem recollir les dels pares, de veïns majors, de persones de risc i evitar-los l'eixida però sempre amb el DNI original  d'eixes persones.

5. Les mascaretes dels menors són de grandària més petita.

 6. Telèfon de contacte en cas de dubte, 96 282 40 15, en horari de 10h a 13h.