L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 23 de maig del 2020

L'Ajuntament va efectuar anit una completa desinfecció de carrers del poble i platja


 
L'Ajuntament va procedir ahir per la nit a una nova acció de desinfecció massiva dels carrers del nucli urbà del poble i de la platja, acció emmarcada dins de les continues actuacions municipals dutes a cap des de l’inici de la pandèmia per mantenir el més baix possible el denominat nivell de càrrega viral.



L’actuació de desinfecció, com ahir vam publicar, va tindre lloc per la nit per tal de no posar cap trava ni impediment a que els veïns i veïnes puguen complir l’horari que tenen marcat de passeig o activitat esportiva al llarg del jornada, tot  dins de les normes de la Fase 1 de desescalada que ens trobem.


Com les altres moltes actuacions efectuades des del passat 15 de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, ha estat una desinfecció completa dels carrers de Tavernes i platja, efectuada per maquinària que habitualment s’usa per a tasques de fumigació agrícola, de les denominades tipus turbo.  



El treball de la nit va anar precedir al llarg del dia per un treball complementari, dut a cap "a manguera" en aquells carrers o punts del poble on per la seus estretor o anar de pujada era impossible l'accés de la maquinària. Les fotografies informem de distints aspecte del treball en el casc urbà durant el dia.