L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 13 de maig del 2020

L'Ajuntament recolza el comerç local i recomana al veïnat la compra en les tendes i botigues tradicionals


L'Ajuntament, a traves de la Regidoria de Comerç Local que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís, recolza el comerç local i per informació de la ciutadania ha confeccionat un llistat amb els establiments del municipi que estan oberts, els que fan repartiment a domicili o preparen comandes, i els que tenen venda on line. 

La regidora Mònica Palomares ha assenyalat que l'objectiu és donar suport al comerç local i posar a la disposició dels ciutadans una informació que pot ser útil mentre estan confinats en els domicilis. 

La regidora de Compromís ha recordat la importància de comprar en el comerç local i tradicional, en els mercats municipals, quioscos, papereries, botigues i com no, donar suport a l’hostaleria del nostre poble, ara i després de l’estat d’alarma. “Estem en la desescalada, alguns negocis estan obrint les seues portes, i és l’inici per a recuperar l'activitat al nostre poble.”

El cartell general de la campanya "Ara més que mai, comerç local" conte recomanacions, mentre també l'Ajuntament en la seu nota oficial recorda la necessitat de ser responsables, de de complir les recomanacions i pensar que el comerç local dona vida al poble, no podem tornar enrere el recorregut que hem avançat durant aquest confinament..

El llistat actual, que podeu consultar tot seguit, s'anirà actualitzant tant com siga possible, incorporant-hi els establiments que es vagen adherint a la iniciativa.


ATENCIÓ:  Els comerços que estiguen interessats a formar part d'este registre han d’enviar un WhatsApp/Telegram al 617 800 744, amb les següents dades
Nom de l'establiment
Adreça
Telèfon de contacte
Sector de comerç (Alimentació, drogueria, etc)
Accepteu comandes (Si/No)
Feu enviaments a domicili (Si/No)
Enllaç per a compra online
El llistat pot consultar-se a la web municipal i en els canals oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram,).

Si encara no estàs apuntat, ara és el moment !!!