L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 de maig del 2020

La Regidoria d'Esport efectua la tasca de manteniment de les instal·lacions esportives en el temps d'alarma


La Regidoria d'Esports  que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, ha efectuat al llarg del temps d'alarma per la Covid-19 treballs de manteniment  regular de les instal·lacions esportives a més d'una desinfecció total i a fons del material esportiu i de l'equipament de les zones comunes. Cal remarcar que són tasques de manteniment i NO L'ANUNCI de cap obertura immediata de les instal·lacions. Al final de l'article ho expliquem.

Els treballs han estat diversos i complets. Els nomenem:


Pavelló: 

El pavelló ha vist repassat tots els vestidors i s'han efectuat tasques de neteja amb una solució d'aigua i hipoclorit sòdic, tant dels taulells com dels bancs. Totes les portes i panys s'han netejat amb una solució d'aigua i sabó.

Els ancoratges de la tribuna s'han repassat tots, en especial les de les baranes i s'han reparat aquells que ho necessitaven. Tamb els ancoratges de les baranes i reparat algun d'ells.
 
El paviment del pavelló s'ha seguit les pautes de neteja i manteniment, mentre en les pistes polivalents s'ha realitzat una primera desinfecció de xoc i després s'han netejat a fons tots els desaigües i les zones perimetrals. 




Camps de futbol i rugbi:

El Camp Municipal va gaudir d'una primera desinfecció general i després s'ha efectuat un repas de tots els taulells dels vestidors. Les zones de dutxes han estat pintades amb pintura anti fongs.

Al Camp del Vergeret s'ha seguit les tasques de manteniment de la gespa natural, reg , sega i abonat . Durant aquest temps s'han reparat els escalons de la tribuna descoberta existent. 



El frontó i trinquet:

Reparació de la les portes d'accés al frontó. Ara al trinquet es prepara una repintada de les parets.





Piscina descoberta d'estiu

Els treballs de manteniment ara mateix tenen lloc en aquesta instal·lació amb tasques de rejuntada de parets, fons i laterals. Només acabar es procedira a la seua desinfecció i ompliment . 



IMPORTANT
: La regidoria d'Esports segueix els treballs de mantenim i adequació de les instal·lacions esportives municipals, cas de les indicades a més de les pistes poliesportives.

Aquest treballs no volen dir que l'obertura de les instal·lacions és imminent, sinó cal ser conscients que es realitzarà quan l'estat d'alarma ho permeta i una vegada estiguen clars i ben definits els protocols que s'han de seguir en les següents fases desescalada, tant en l'obertura de les instal·lacions  a l'aire lliure, com les tancades, així com de la piscina d'estiu.



La Regidoria d'Esports remarca que l'obertura no es cap carrera on cal ser el primer, sinó que cal ser prudents i assegurar l'acompliment dels Protocols de Seguretat al 100%.