L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 24 de maig del 2020

Quan creus que ja s'havia acabat... tornen a començar!!!


Ens fa la impressió que una una vegada ens han obert la mà del confinament i tenim un poc de desescalada, encara només en la Fase 1, tornem a repetir actuacions que semblaven oblidades. 

La primera fotografia és d'ahir dissabte. Tothom el món sap que dissabte no hi ha arreplegada de trastos vells. Ara ben segur que tampoc és aquest el cas, perquè ben segur és que no han informat a l'Ajuntament, que els hauria dit el dia i l'hora. És més senzill deixar-ho al costat dels contenidor i els empleats de la neteja... ja s'apanyaran!!!

La segona fotografia és d'avui: alguna persona necessitava un sofà i l'ha pres. Però l'actuació irresponsable continua i ens fa pales que, lamentablement, hi ha veïns que passen del que ha de ser una actuació cívica i responsable amb la netedat de la seua ciutat.

Ho recordem: hi ha un servei gratuït i a domili d'arreplegada de mobles i trastos vells. Cal telefonar a l'Ajuntament i ens informen del dia i l'hora en que els hem de traure al carrer perquè els empleats passen i els arrepleguen. Tant costa telefonar?  96 282 40 15