L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 13 de maig del 2020

Nosaltres sí que arreplegarem i usarem les mascaretes carabassa, com també en tenim i n'usem de blaves i d'altres colors



Aconseguir sobre les 20.000 mascaretes per poder servir a tota la població de Tavernes major de 3 anys ha estat una tasca important i que ha costat molts esforços al govern municipal de Compromís de l’Ajuntament. Unes mascaretes que no vénen de la Xina, sinó que les ha fabricades una empresa valenciana de Torrent.  

Una feina que, com sempre i pels de sempre, de seguida ha estat criticada. Els voceros de sempre, del color polític de sempre, han eixit  a fer soroll, a desinformar i enredar als veïns. I el més greu de tot, o el més risible, segons és mire, és que la critica és... pel color de les mascaretes de xiquets i xiquetes!!!

Són mascaretes de color carabassa, i per això hi ha qui diu que no les arreplegarà perquè eixe color és el corporatiu de Compromís (no diuen que també és de Ciutadanos) i afirmen que tot eixe repartiment és propaganda de Compromís.  

Tot el Món ha comprat mascaretes en la farmàcia, eren de color blau, el color del PP, i ningú segur que va pensar era propaganda política. També eren blaves les que la Generalitat repartia a les persones de més de 65 anys i no sabem de cap cas que hagen rebutjat la compra o hagen tornat les mascaretes pel color blau.  Ni ningú que s’haja clavat en el color de la mascareta, identificant-les amb un color polític. Nosaltres no ho farem.

Realment que es sap malament, el color carabassa o una acció fets des del govern de Compromís de l'Ajuntament que beneficia a tots? 

De tota manera, una cosa és ben certa:  l’eficàcia i qualitat de la mascareta no depèn de que siga de color taronja, blau,  blanc o multicolor, que també n’hem  vist. Allò que interessa, i que sembla alguns no volen entendre, és que protegesquen, que siguen de bona qualitat. I les mascaretes que està repartint l’Ajuntament són higièniques, reutilitzables, homologades i van acompanyades per unes instruccions d'ús i manteniment.
 
En facebook hem llegit les explicacions del regidor Chofre, responsable de l’Àrea de Contractació Municipal. El govern de Compromís de l’Ajuntament va fer la comanda quan l’empresa només fabricava talles d’adult, però una vegada ja feta la comanda, l’empresa els va anunciar que començava a fabricar-ne de talles menudes. La comanda es va modificar i adaptar a la realitat de la població de Tavernes, de manera que hi ha de talles diverses. Les d'adult en blanc i les talles menudes, en color carabassa.

Es lamentable que hi haja gent (els de sempre, i del color polític de sempre) que siga capaç de dir que les mascaretes són de color taronja... per a fer propaganda política!!!  I propaganda a Compromís,  el partit del govern,  que ha gestionat, s’ha preocupat d’aconseguir-les – esforç ha costat- i damunt d’una empresa valenciana, no de la Xina ni de cap lloc. 

Com hem dit l’empresa nomes usa dos colors: fabrica les talles menudes en color taronja i les d'adult en color blanc. I no hi ha més. I suposem que ho fa per una qüestió d'eficàcia en la fabricació. No ha de canviar teles amb totes les games de color cada 
temps.

Ara cadascú que faça el que vulga, que les arreplegue, que no les arreplegue, que les regale a altres xiquets... Llàstima ens donen les persones, i sempre són les mateixes, que tenen eixos comportaments tan poc racionals.