L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de gener del 2020

L'Ajuntament traslladarà Protecció Civil a les dependències de la Policia Local



El govern de Compromís de Tavernes ha pres finalment la decisió d’ubicar la seu de Protecció Civil en els locals de la central de la Policia Local ubicats a l’entrada de la població en el sentit Alzira (foto superior).

Tal com ací vam informar fa uns mesos, el govern de Compromís havia iniciat la recerca d’un local que reunirà les condicions que calen a Protecció Civil i el parc mòbil, atés que on s’ubica en l’actualitat del carrer Joan d’Àustria no reuneix eixes condicions, a més de ser un local llogat.

Protecció Civil, com és sabut, ocupa un baix del carrer Joan d’Àustria construït en 1973 i que és propietat de la Seguretat Social. El local va servir primer com a ambulatori de Tavernes, després com  a seu de la Creu Roja i quan l’any 2012  la Seguretat Social va demanar que se li tornara el local, es va acordar un lloguer mensual que l'any passat era 488 euros i amb les actualitzacions anuals és ara de 500 euros.


Baix de Protecció Civil en el carrer Joan d'Àustria

L’edifici presenta deficiències i patologies des de fa molts anys, cas d’humitats, caiguda de talla dels sostres, entre altres. L’Ajuntament destina 4.000 euros a l’any però són per a fer front a les despeses corrents i material fungible del servei i a banda de pagar el lloguer es fa càrrec de la llum, aigua, telèfon, gasolina, uniformes, vehicles i les reparacions.

El
diari Levante-EMV confirma avui que finalment Protecció Civil es traslladara a les dependències de la Policia Local i el canvi podria estar completat en el mes de maig.

El procediment a seguir per l’Ajuntament és completar els documents de l'expedient de rescissió del contracte, cosa que es confia en acabar per al mes de febrer, i remetre'l a la Seguretat Social. A partir dels tres mesos de l'avís és quan seria efectiva la rescissió del contracte, d'ací que el trasllat es preveu realitzar-lo el mes de maig.

El govern de Compromís de Tavernes vol també millorar la situació del cos de Protecció Civil quan a equipament, una cosa que es faria a poc a poc a partir del trasllat a l’espai que té assignat en el local de la Policia Local. 


Informació pròpia i dades de Levante-EMV