L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de gener del 2020

Ha pedregat al Massalari (vídeo) però, a poc a poc tornem a la normalitat, amb rius i fonts brollant a la gana

 

El riu Vaca continua portant aigua cap a la mar, i en la desembocadura entre Tavernes i Xeraco a través del canal no presenta cap problema. Prop ja de la desembocadura, les comportes estan obertes i el riu desaigua amb normalitat.


El pas del riu per la zona del Tol·lo es fa amb normalitat, així com també la que passa del Vadell, que si es fixeu amb el color són molt distintes, i mentre el riu té la tonalitat rogenca del fang que porta en suspensió la del Vadell, que arriba des del Clot de la Font es completament clara i transparent.

El Tol·lo
El Vadell
També brolla amb força l'Ull de Bou. No es una font poderosa com el Clot de la Font i sempre li costa d'eixir, de fet cal que ploga bastant perquè brolle. Us oferim una imatges i també un vídeo. 

  

  
Ens acaben d'informar que en la zona del Massalari  (vídeo en la recta de Tavernes a Favara) el ruixat que hem tingut al poble sobre les 13 hores ha estat en forma de calamarsa que ha deixat blanca la carretera. Us oferim el vídeo que ens han enviat.