L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 20 de gener del 2020

Vídeos: Els efectes del temporal: Tavernes i la zona costanera valenciana


El temporal de la mar que estem patint ja esta essent qualificat en els llocs de climatologia que consultem com el més greu dels coneguts. Observeu aquesta fotografia de la Porta del Sol.

Ací a Tavernes hem conegut temporals, fortes marors i d'això hem donat informació els darrers anys, però mai no havíem vist, ni sabem de ningú que haja comentat, que la mar se n'ha eixit per la zona de la porta del Sol com podeu vore en el següent vídeo, que hem pres del facebook de l'alcalde Sergi González.



Diu l'alcalde que ha fet una volta d'inspecció per platja i poble per saber de primera mà la situació respecte als problemes que està causant la tempesta Glòria i el que s'ha trobat no és gens agradable: molts desperfectes en la via pública i en mobiliari públic i privat.

Tavernes s'uneix a tants i tants pobles i localitats valencianes costaneres, on les destrosses són molt greus i l'aigua ha arribat fins als carrers. Veieu aquest vídeo d'Apunt