L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de gener del 2020

Les falles valleres celebraren anit els vuitens de final del Campionat de Truc Falles 2020



 La falla Passeig va acollir anit les partides dels vuitens de final - la segona ronda- del Campionat de Truc Falles 2020 amb un bon ambient i la participació de les 16 paralles de “trucadors”, sobrevivents després de la primera ronda celebrada la setmana passada al casal de la Dula.


Les partides d’ahir van determinar les 8 parelles que jugaran la pròxima ronda, els quarts de final,  prevista per al 29 d’aquest més en la falla Cambro. Èxit, almenys inicial,  de la falla Prado que ha aconseguit classificar tres parelles, mentre s’han quedat fora del campionat les falles  La Via i Cambro.



Aquest va ser el resultat i les parelles classificades per als quarts de final del dia 29:

Prado : Miguel i Donet; Adan i Carlos; Juanvi i Peñasco

Passeig: Andrés i Quique

Dula:  Pedro i Pepe; Quique i Aitor

Portal: Andrés i Sauro; Emilio i Cadeno.

Abans, i com és costum i tradició,  s’hi  va celebrar el tradicional sopar de germanor entre les falles per començar les “trucades” sobre les 22 hores.  I una vegada més a destacar el bon ambient de la vetlada .

 

Queden per disputar-se:

- Quarts de final: dia 29 de gener, casal Falla Cambro.

- Semifinals i final: dia 5 de febrer, casal Falla Portal.

Sort a tots en la pròxima ronda de quarts de final!