L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de gener del 2020

Ens ha pedregat al Massalari i amb bastant quantitat (vídeo)


A Tavernes hem tingut aigua, hem tingut vent, hem tingut un gran temporal a la mar, i avui hem tingut una pedregada al Massalari. Ja només ens falta que neve!!!

Ha estat fa poc, sobre la 1 de la vesprada. Com podeu vore en el vídeo, a les més de 2 hores de la pedregada, els camps encara estaven plens de la pedra. El mal no cal ni dir que haurà estat bastant en les taronges que encara no estan collides i les varietats més tardanes. 



De totes maneres caldrà esperar a que s'alce el temps, passen uns dies per poder fer una estimació de danys a la producció que s'hauran de sumar a danys en les infraestructures.

Com aquest matí deia un periodista que feia un reportatge gràfic per agències a la Goleta, no tindrem més remei que anar acostumant-nos a períodes com el que hem viscut amb "Glòria". I pensar que encara hi ha qui nega el canvi climàtic i els efectes....

Moltes gràcies a l'autor del vídeo. Agraïm de tot cor el detall d'haver-nos-lo enviat