L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

diumenge, 5 de gener del 2020

Els Emissaris Reials van visitar ahir la 2a Fira Esportiva per arreplegar les cartes als Reis d'Orient



Èxit total de la "Fira Esportiva" organitzada per la regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llácer de Compromí i que es va desenvolupar divendres i ahir dissabte en el Pavelló Carlos Pellicer.  


Divendres el pavelló va estar ple de gom a gom al llarg del dia, i ahir dissabte no va ser menys, sobre tot per la vesprada molt animada gràcies, a més dels jocs, a que els Emissaris Reials de Ses Majestats els Reis d'Orient van triar el recinte per atendre centenars de vallerets i de valleretes, arreplegar les seus cartes i escoltar els seus desitjos de cara a la nit màgica d'avui diumenge.
 


La vesprada va ser molt il·lusionant per a molts menuts, i també per als pares que els van acompanyar. La bona afluència ha fet que en alguns moments s'ha hagut de guardar cua. Entre les pares que han acompanyat els fills hi havia el regidor d'Esports, Josep Llácer, responsable de l'activitat i que ha volgut seguir la tradició d'acompanyar els fills a rebre els emissaris reials.
La Fira Esportiva, que complia la segona edició, ha fet bones totes les expectatives programades i ha estat una bona alternativa per a l'oci dels menuts en aquests darrers dies de vacances escolars. Tal com ja hem indicat, els menuts de casa han pogut gaudir de castells i jocs unflables, jocs en videoconsoles, i altres on feien valdre la seua destresa i habilitats, a més de gaudir amb la visió de personatges del món infantil.