L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 26 de gener del 2020

Els alcaldes del PSOE tenen tot el dret d'anar a FITUR. El de Tavernes, de Compromís, no en té




Ximo Puig (PSOE) president de la Generalitat, Toni Gaspar (PSOE) president de la Diputació, Diana Morant (PSOE) alcaldessa de Gandia, Jordi Mayor (PSOE) alcalde de Cullera, Dimas Vézquez (PSOE) alcalde de Sueca, són alguns dels molts alcaldes socialistes de localitats valencianes afectades, tant o mes que Tavernes per la borrasca “Glòria, que estigueren a FITUR.

El dirigents i alcaldes socialistes tenen tot el dret a anar a FITUR, però sembla ser que no l'alcalde valler, Sergi Gonzalez, a qui el PSOE de Tavernes critica per anar i fer el mateix que han fet tots els seus correligionaris: promocionar els seus pobles en la que és la fira turística més important de l'Estat i de les més d'Europa. En la fotografia superior Ximo Puig i Toni Gaspar (ambdós del PSOE) junt a Sergi Gonzalez i Mònica Oltra a FITUR en l'estand de Tavernes. 

Diana Morant (PSOE), alcaldessa de Gandia pot anar a Fitur. L'alcalde de Tavernes no


El PSOE de Tavernes ha criticat Sergi González, de Compromís, per anar a FITUR, mentre calla davant la mateixa actuació dels seus alcaldes i dirigents els mateixos dies. Nosaltres considerem que l'alcalde de Tavernes ha estat on tocava, i més quan a Tavernes quedaven 6 regidores amb totes les responsabilitats delegades. Per tant, ha fet ni més ni menys el mateix que sempre han fet tots els alcaldes de Tavernes, promocionar i impulsar la ciutat en el fòrum turístic més gran europeu.


Jordi Mayor (PSOE), alcalde de Cullera pot anar a Fitur. L'alcalde de Tavernes no
Segurament si l’alcalde Sergi González no hagués anat a FITUR, el PSOE de Tavernes l’hauria criticat per l’inrevés:  hauria dit que la promoció i visibilitat de Tavernes  en els grans esdeveniments turístics és molt important, però això no li havia preocupat ni a l’alcalde ni a Compromís, i no havia anat.

Dimas Vázquez (PSOE), alcalde de Sueca pot anar a FITUR. L'alcalde de Tavernes no


L’alcalde ha anat a FITUR a promocionar Tavernes, a gestionar actuacions i realitats que impulsen el turisme a Tavernes - és que la Goleta i la platja no és un tema de turisme?- i ha aconseguit que el 2021 participem amb estand propi, en un aparador de festivals valencians on l’oferta vallera estarà al costat de Benicàsim i Cullera. Això el PSOE s’ho calla, només busca la critica, la demagògia i fer mal. 

Ho hem dit: l'alcalde a FITUR, on devia estar, i en el poble van quedar 6 regidors,  amb competències delegades, i amb tot preparat per posar en marxa la neteja de la Goleta i la platja, que va començar nomes ha escampat.

A més, l’alcalde, amb altres dirigents de Compromís, fa aprofitar FITUR per fer política a favor de les nostres platges i va denunciar la situació de la Goleta, va reivindicar actuacions del govern de l’Estat, per cert ara del PSOE. I ja vorem ells que fan, que gestionen, perquè tot no siga abocar i abocar arena, sense donar solucions definitives. Això ho han demanat l’alcalde i dirigents de Compromís a Madrid, a FITUR, el millor lloc per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació aquests dies.  

L'alcalde junt a altres dirigents de Compromís ha exigit a FITUR solucions a les platges. ¿I el PSOE?

I parlant de la borrasca i de la seua preocupació... En van tindre de preocupació durant la borrasca, quan desapareixia la platja de Tavernes? ¿Van anar a l’Ajuntament a oferir el seu ajut en allò que fora menester? ¿Es van posar a treballar colze a colze amb el govern municipal de Tavernes en el temporal? ¿Es van preocupar per saber si calia prendre alguna decisió urgent per a recolzar-la? L'alcalde i els regidors de Compromís van fer la seua faena, ¿els seus regidors feren la seua durant la borrasca?  Això si, ahir dissabte, cametes fuig, regidors i militants inclosos, per anar a la platja i fer-se la foto amb les autoritats autonòmiques.

Que trist que el PSOE de Tavernes, en lloc de posar-se al costat del govern de Compromís per exigir mesures al “seu” govern a Madrid,  aprofite la tragèdia de la borrasca per difamar a l’alcalde de Tavernes. I de pas esmentar-nos i criticar-nos perquè vam publicar que Tavernes presenta i ofereix a FITUR els valors de les seus platges. Que mal es sap que nosaltres informem! I que trist si ho fan com la dreta:  la difamació per les xarxes, les fakes news, repetir 1.000 vegades una mentida a vore si es converteix en veritat. 


L'any que ve formarem part del cartell de grans festivals gràcies a les gestions de Fitur

Comparar les inversions en obres a Tavernes, amb les despeses que caldrà fer per netejar la platja  és simplement lamentable, d’un nivell polític molt, però que molt baix. Veiem al PSOE de Tavernes més interessat a entrebancar la gestió municipal i a emblanquir la dreta local, quan potser si els esforços dedicats a difamar l’alcalde els empraren en obrir ponts de diàlegs per arribar a acords, fins i tot a formar un govern progressista de Tavernes, ens aniria millor en la ciutat. Però sembla ser que mentre hi haja qui no oblide temes personals i els pose per davant dels interessos de Tavernes... I falta poc més de 3 anys per eleccions i els darrers resultats de la dreta i ultradreta al poble són per preocupar-se. I no diguem res més.

I sort que no han culpat Compromís dels efectes de la borrasca “Gloria”. Tots sabem que les destrosses a la Goleta, i a tantes i tantes platges, només és el resultat evident de la gestió dels partits que governaren Espanya les dècades anteriors, dels governs que amb les seues lleis permeteren dissenys i execucions en les platja sense control, on la pràctica urbanística era com era, i només es cercaven les oportunitats i els negocis fàcils.