L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de gener del 2020

Càritas ha ofertat en el 2019 cursos formatius amb benefici per a 56 persones



Càritas Interparroquial de Tavernes ha fet entrega del diploma acreditatiu del curs formatiu formatiu: “Atenció soció sanitària a persones amb mobilitat reduïda” realitzat al llarg de l’any 2019.  En aquest curs, d’unes 35 hores totals de durada, van assistir  una vintena de persones, totes elles  participants del projectes de Caritas, amb una part part teòrica i una altra pràctica realitzada a la residència Solimar. 

Caritas, a més dels coneguts projectes assistencials de l’economat i rober, aposta per projectes formatius com l’alfabetització i reforç escolar, al costat del projecte de formació i treball. Aquest projecte  té com objectiu, a més de fer un seguiment de les famílies, dotar-les d’orientació laboral i formació que el puga permetre accedir a un lloc de treball.

Al llarg del 2019 han estat 56 persones les beneficiades del projecte, realitzant a més del curs: “Atenció socio sanitària a persones amb mobilitat reduïda “, altres cursos formatius com de poda de cítrics i “carretillers” ( subvencionats per AVA) , un curs de manipuladors d’aliments i un altre curs d’auxiliar de cuina. També  s’ha iniciat el curs de neteja de grans superfícies, que finalitzarà enguany. 

Tots els cursos pretenen,  a més de donar resposta a les necessitats de les persones, orientar-les cap a  les prioritats laborals de la nostra població.

Remés per Càritas