L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de gener del 2020

Vicente Juan Segura pot donar a conéixer avui oficialment que deixa Eivissa i passa a ser bisbe auxiliar a València.



El bisbe valler Vicente Juan Segura (Tavernes 1955) i que actualment exerceix el seu ministeri episcopal com a bisbe d’Eivissa i per tant de les Pitiüses, pot anunciar avui el cessament en aquesta missió pastoral per ser traslladat a València com a bisbe auxiliar per incorporar-se a l’equip del cardenal arquebisbe Antonio Cañizares.


El rumor a les illes és un clam, i fins i tot la pràctica totalitat de la premsa balear ho dona ja com a segur, i així ho arreplega i apareix publicat al Levante-EMV en la seua edició d’avui. 

Els rumors sobre el possible trasllat de Vicente Juan a València van sorgir el passat Nadal, quan es coneixia que el bisbe valler havia demanat al Vaticà el seu relleu i trasllat d’Eivissa. Aleshora ja es parlava de l’arribada a València com a bisbe auxiliar i també els rumors assenyalaven que un altre bisbe auxiliar valencià podria passar amb aquest moviment a ocupar la seu episcopal de Zamora, vacant de fa mesos per defunció del seu bisbe.


El bisbe valler, segons indica la premsa illenca, va presidir ahir a la localitat de Sant Antoni la missa dedicada al sant patró Sant Antoni Abad, en la que podria ser la seua darrera eucaristia com a bisbe d’Eivissa, després d’estar al front de la diòcesi durant 15 anys, amb la qual cosa és un dels bisbes que més han ocupat aquest càrrec eclesial.

Vicente Juan ha convocat avui a migdia al clero diocesà a la seu del bisbat per a resar l’Àngelus i per comunicar-los “una decisió del Papa Francisco”, que pot ser la confirmació oficial del trasllat.

Segons la premsa eivisenca. Foto religióndigital