L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 9 de gener del 2020

El festival Iboga Sumer ja disposa d'un programa impressionant per a l'edició del 2020


Iboga Summer Festival 2020, després d'anunciar el concert de Goran Bregovic, suma les confirmacions de "Vandal" i "Billx", Äl Jawala, La Fanfarria del Capitán i Cristosaurio al festival que tindrà lloc el pròxim estiu, del 22 al 25 de juliol, en la platja de Tavernes.

“Iboga Summer Festival" ha confirmat aquestes figures en el cartell del pròxim estiu que se sumen a les ja anunciades de Goran Bregovic, Talc, Eskorzo, La Yegros, La P'tite Fumée, Sara Hebe,  Kumpania Algazarra i la Senyora Tomasa,  tot segons la nota informativa que l'organització ha remés als mitjans de comunicació.

I queda encara per conéixer altres grans noms que completaren la totalitat de la vuitena edició del festival que amb sons balkan, ska, 'hardtek' i 'raggatek' se celebrarà en la platja de Tavernes del 22 al 25 de Juliol. Actualment, ja se superen les vendes d'entrada de les edicions anteriors, quan uns 50.000 espectadors van assistir al festival amb la qual cosa la organització en  el seu comunicat assegura “es respirarà un ambient excel·lent". 


Xou conjunt Vandal i Billx
 
Vandal és el màxim exponent de l'escena Raggatek. Cofundador del llegendari soundsystem britànic Kaotik, des dels seus començaments arrelats a la cultura underground en l'any 2000 fins al present "ha destrossat innombrables pistes de ball amb la seua potent mescla de hardtek i reggae".

El francés Billx és una figura essencial en l'escena europea de la música rave i un dels pioners del gènere hardtek. El seu estil ha estat com breaks devastador, passat per dubstep, tribecore i electro. Amb la seua energia il·limitada, mai no passen desapercebuts i deixa sempre la seua petjada en el públic fidel que acudeix a veure'l cada vegada amb la mateixa passió
.
I per a aquest Iboga Summer Festival com a sorpresa molt especial s'anuncia un xou del propi Vandal amb Billx d'una durada sobre les 3 hores.



Nous grups en el cartell

El comunicat confirma la presència de la formació franco-alemanya Äl Jawala, una banda pionera de l'escena contemporània dels ritmes dels Balcans, pioners a combinar ritmes urbans amb instruments de vent salvatges i orientals.
 
El seu directe és sinònim de festa i el ball està més que garantit en cadascun dels concerts que han realitzat en les seues extenses gires que els han portat a tocar des de l'Oceà Atlàntic fins a la Mar Negra, amb memorables actuacions. En paraules de la banda: "El missatge és clar: tots som un, pertanyem junts, ballem junts. La diversitat és el nostre major actiu, celebrem-ho".

També de la banda argentina La Fanfàrria del Capità, la creadora de la fanfàrria llatina, gènere que fusiona folklore d'origen balcànic amb ritmes llatins. Presentaran en Iboga Summer Festival 2020 el seu últim treballe "Magias de hoy" al costat d'altres temes representatius, com la seua popular versió de la cançó "Bella Ciao" que va formar part de la banda sonora de la sèrie La Casa de Paper.

Finalment, la banda madrilenya Cristosaurio connecta  sempre amb un públic que acaba entregat en cadascun dels seus concerts. La seua música es pot descriure com un ska mestís "molt ballable, enfocat a un directe molt fresc i divertit que no deixa a ningú indiferent", ha agregat l'organització.

Informació pròpia i de l'organització festival