L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 de gener del 2020

Excel·lent notícia per a l'empresa vallera Don Hierro



L'escorredor de plats DROP fabricat per l'empresa vallera "Don Hierro" i que està dissenyat per Héctor Diego ha estat guardonat amb un "Good Design Award 2019- 2020", el premi de disseny més prestigiós d'USA i que atorga el Museu d'Arquitectura i Disseny de Chicago en la categoria d'Accessoris per a la Llar.

Good Design Award, fundat a Chicago en 1950, és el premi de disseny més antic i reconegut a nivell mundial. Enguany, el Museu va rebre un número rècord de presentacions dels principals fabricants mundials i empreses de disseny industrial de tot el món. El jurat de Good Design es va reunir a Los Àngels i Nova York per seleccionar dissenys entre més de 47 països i els premiats passen a formar part de la col·lecció permanent digital del Museu de Disseny de Chicago 2019-2020.

Descripció del projecte 


DROP és un escorredor per a vaixella dissenyat i fabricat per a durar en el temps, tant per la seva estètica com per la seva resistència estructural. Està inspirat aeronàuticament i fabricat amb l'ajuda de la tecnologia més recent aplicada en metall, a partir d'una placa d'acer inoxidable calibrada, perforat i tallada a làser, sense zones afilades.

Consta de tres peces que s’ajusten perfectament, sense utilitzar cap soldadura addicional, cosa que permet desmuntar-lo fàcilment i es pot rentar al rentaplats per a una millor neteja. Cal pensar que l’acer inoxidable és un material que repel·leix bacteris i fongs (per això s’utilitza a les sales d’operacions) de forma que no formarà molsa ni humitat de cap tipus i té una durabilitat molt elevada.

Element diferencial és l'escorredor de ganivets, que per la seua forma permet de col·locar les vores afilades dels coberts cap avall, protegint-nos dels accidents a les mans i com que té el mànec enlaire, es facilita el seu maneig amb seguretat.

És compacte però té gran capacitat d’emmagatzematge i pot contenir vuit gots, dotze plats dotze ganivets i nombrosos coberts, tots col·locats de manera racional i ordenada.

A la seva part inferior té coixins antilliscants per una millor adaptació al taulell i que no rellisque. Disposa d’una safata inferior extraïble per recollir l’aigua sobrant.


Està disponible en dos acabats: blanc combinat amb acer inoxidable i completament en acer inoxidable. Les seues dimensions i la forma arrodonida fan que s’integri molt bé en qualsevol tipus d’espai de cuina d’una manera elegant i discreta.

També es pot utilitzar a l'aire lliure i és totalment ecològic: fabricat amb materials reciclats i 100% reciclables al final de la seva vida útil.

La nostra enhorabona.