L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de gener del 2020

L'Ajuntament implanta mesures per reduir el consum de botelles de plàstic


La regidora responsable de Medi Ambient, Mònica Palomares, de Compromís, ha informat en el seu perfil facebook la nova actuació de l'Ajuntament per reduir el consum de botelles de plàstic d'un sol ús en els usos i edificis municipals. 

Així, amb caràcter experimental i per estudiar els resultats que poden determinar la posada en pràctica d'aquesta mesura en altres edificis municipals, s'han instal·lat 2 fonts d'aigua filtrada amb l'objectiu de reduir el consum de botelles de plàstic. Les fonts estan distribuïdes en diferents plantes de l'ajuntament per a us dels funcionaris municipals i veïns que realitzen alguna gestió.
 
 Aquesta mesura és una de les tantes que el govern municipal de Compromís vol implantar per tal de reduir els residus plàstics i contribuir així a disminuir la contaminació del medi ambient. Cal recordar que el Parlament Europeu prohibirà a partir del 2021 els articles de plàstic d'un sol ús amb la finalitat de frenar el canvi climàtic.

Com ha recordat la regidora: Les petites accions generen grans resultats, i en la lluita contra el canvi climàtic calen milers de petits accions per fer realitat que el planeta no avance cap a la seua destrucció.