L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de gener del 2020

Oferim més informació i imatges de la pedregada d'avui al Massalari.


Avui sobre un poc més de migdia  ha pedregat al Massalari. I pel que es veu ha estat bastant quantitat i més que res pedra, no aigua, de manera que no s'ha desfet de seguida, ans al contrari, ha confeccionat una capa blanca com si fos neu. 



No tenim notícies que la pedregada haja afectat altres zones del nostre terme i sembla s'ha localitzat en el Massalari. Algún núvol passatger que tenia ganes de fer la guitza, com si no n'haguéssem tingut prou aquests dies amb la borrasca "Glòria"!!!



Ens han enviat una fotos, que reproduïm, on es veu amb detall els efectes que ha causat: fulles dels arbres foradades, altres per terra i suposem que haurà tocat el fruit, encara que sempre cal esperar uns dies per conéixer millor els efectes. Esperem i desitgem siga el mínim dany a tots els propietaris.


Hem d'agrair el detall de l'autor en enviar-nos les fotografies perquè així podem millorar la informació que oferim als lectors. Moltes gràcies.