L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dijous, 2 de gener del 2020

Serà el 2020 l'any de la Goleta?

 
Iniciem l'any 2020. Un any que esperem porte una solució definitiva a la Platja de la Goleta des del govern de Madrid, i més en concret des del ministeri de Transició Ecològica que és el competent i l'últim responsable, conjuntament amb la Demarcació de Costes de Valencia que en depén directament, d'avançar o de quedar-nos talment com estem des de fa molts anys. Per no dir que retrocedim, que al cap i a la fi és més el que sembla. 



Hem estat a la Goleta aquestes festes nadalenques. Res no ha canviat d'ençà el darrer termporal i els treballs de reposició d'arena per pal·liar la transgressió marina no s'han iniciat de nou. No sabem si és cosa de de les festes que no s'hagen représ els treballs o que Costes ha preferit donar-se un compàs d'espera per vore si la platja es regenera ella sola, o perquè arribe el bon temps, lluny dels oratges d'hivern, per acabar allò que es va iniciar fa més d'un mes.


La platja s'ha recuperat un poc, com podeu vore a les fotografies, però està lluny del que seria una situació ideal. Queden encara les restes dels darrers muntons que el temporal va impedir escampar. Malgrat això qualsevol dia, La Goleta tot i no estar en l'estat millor, sempre ens ofereix en eixir el sol, unes imatges que considerem belles, que volem siguen d'il·lusió i esperança perquè el 2020 siga un any de solucions. Ho esperem.

Informació pròpia