L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de gener del 2020

La mar, que avui encara estava embravida, ha dipositat milers i milers de tones d'arena als carrers i places.

 


Aquest migdia hem pogut entrar a la Goleta. No en cotxe sinó a peu, amb calçat apropiat, i per damunt de les voreres. Pensàvem que la mar havia amainat la seua força, però no: aquest migdia tenia l'aspecte i força de qualsevol temporal que hem viscut altres vegades i que ja havia fet desaparéixer la Goleta.

No ens arribem a imaginar com seria amb onades de 7 i 8 metres i entrant amb tota la seua força per les eixides que tenen les dues platges en la urbanització platgera. Faria por.

Hem preparat un vídeo amb distints passatges presos a La Goleta.


El més cridaner de tot és comprovar com ha omplert d'arena totes les eixides a la mar i com s'ha engolit totes les dunes. Mentrestant hi ha milers i milers de tones d'arena dipositat en les entrades, en capes de gruix diverses, i on es pot vore com arriben fins a l'alçada dels banquets. Ho podeu vore també en el següent vídeo.