L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de gener del 2020

El taller de jardineria "Et Formem" actuarà en zones humides i paratges del terme



El taller de jardineria denominat "Millorem l'entorn de Tavernes de la Valldigna II" va iniciar les seues activitats el passat mes de desembre, i ho va fer a nivell teòric i de formació, dins del marc acadèmic del taller. Les tasques a efectuar seran, com indica el mateix nom del taller, una continuació de la que es van executar  al llarg del passat 2019, com la de la fotografia en el Parc dels Vents.


L'àrea de Foment de l'Ajuntament, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, és la responsable del taller de jardineria que s'inclou dins dels projectes "Et Formem" del programa de "Foment de l'ocupació" i per al qual el govern de Compromís de l'Ajuntament ha aconseguit 464.109 euros de subvenció.

El taller de jardineria actuarà en distints espais de la localitat, sobre tot parc i zones enjardines, a més de paratges naturals, que podran gaudir d’una millora amb les actuacions previstes, i que seran majorment en ullals, barranc de Bolomor o Clot de la Font.

En el cas dels ullals, les actuacions previstes segons va avançar el regidor responsable de Foment, Josep Llácer, afectaran els ullals Gran i de les Penyetes on està previst retirar la flora invasora i reintroduir o repoblar amb espècies autòctones, per a la qual cosa es tindrà el consell i la col·laboració del Centre d’Espècies El Saler. 

Una actuació del taller durant el passat 2019
 En el barranc de Bolomor o Clot de la Font a més de la reparació de la zona d’accés està previst la neteja dels paratges, amb una retirada de brosses i vegetació per prevenir algun possible incendi.

 Cal indicar que l’equip està format per un total de 25 persones totes desocupades, de les quals 20 són alumnes i altres 5 són personal docent, administratiu i un director.

El regidor de Foment, Josep Llácer, ha remarcat distintes vegades al llarg d'aquests anys la importància dels tallers per a crear ocupació en la ciutat i per a millorar el terme municipal.

Informació pròpia