L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de gener del 2020

Els carrers de la Goleta prop de la mar continuen inundats en no cessar l'entrada d'aigua de la mar


Aprofitant que havia deixat de ploure, i fins i tot el vent ja havia amainat bastant, hem visitat la platja de la Goleta on sembla ser que els danys materials seran més greus i nombrosos. 

Cal dir que no hem pogut avançar, ni tampoc ho hem intentat, atés que hi havia unes tanques de la Policia Local que impedien el pas. I ens hem aturat i des d'allí  hem fet les fotos que veieu ací, algunes amb teleobjectiu, i també les que hem afegit a l'àlbum del temporal que hem obert a facebook. 


 Pocs canvis els que hem vist avui al llarg del dia. La mateixa situació del matí es vivia aquesta vesprada i a la boqueta nit, quan érem allí, cosa lògica si la situació de la mar no ha canviat. 


Com veieu pocs canvis respecte a les imatges que han corregut per les xarxes, i tal com es veu la cosa, dubtem que al llarg de demà torne tot a la normalitat. Ara si la mar ajuda i abaixa de nivell, es quan es podran engegar les bombes del llacs i fer bona tasca desaiguant aigua cap a la mar. Ho esperem.

També us donarà més detalls de la situació el vídeo que hem enregistrat