L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 8 de gener del 2020

A partir del divendres i el cap de setmana s'anuncia fred i pluja


Aemet anuncia canvis per a aquest cap de setmana amb possible pluja i fred a partir del divendres, amb temperatures que en alguns punts prop de la costa estaran fins i tot prop dels zero graus, i aparició del vent del nord amb alguna ratxa forta. Fins a llavors, és a dir avui i demà dijous, continuarem amb cels clars o amb pocs núvols i temperatures semblants.
 
 
El divendres, dia en què notarem més el canvi, la previsió parla de “intervals nuvolosos sense descartar precipitacions”, fins i tot amb major probabilitat a les comarques del sud de la província de València, és a dir la Valldigna i la Safor, amb una probabilitat de pluja sobre el 75% que es pot allargar dissabte i diumenge. La baixada del termòmetre, segons aquesta previsió, serà mes marcada el diumenge, quan podem arribar a mínimes sobre 4 graus en la nostra zona, mentre s'aconseguiran valors negatius a l'interior de les terres valencianes.