L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 20 de gener del 2020

La mar se n'ix per la zona de la Goleta



Tal com van passat les hores ens anem assabentant de les destrosses i afeccions del temporal. Sembla ser que la pitjor part se l'ha endut la platja de la Goleta, on la mar ha entrat dins de la urbanització.


Ens han remés unes vídeos - que compartim-  de la zona del final de la Goleta, l'un  pel que veiem per la zona dels carrers Sueca i Sol fins arribar al carrer que envolta el llac i un altre del final del Passeig dels Tarongers, on fan el mercat, ja al límit de la mar. Desconeixem l'autoria, però mil gràcies.