L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de juny del 2017

Alegria, alegria: no tenim AVE en la costa, però tenim AVE fénix a Tavernes




Si encara existís el NODO, segurament faria una notícia poc més o menys com aquesta (en castellà clar).

“Els pressupostos generals de l'Estat  del 2017 han deixat novament als valencians amb el cul a l'aire i sense cap euro per a l’AVE per la costa. Però el govern del Sr. Rajoy, generós com és i perquè els servesca de consol, els ha obsequiat amb un nou... AVE fènix. 

Sí, espanyoles i valencians,  el bou d'Osborne, qual AVE fènix triomfadora, ressorgeix enmig de la pasterada de ferros, ressorgeix de les seues pròpies cendres i ja es reinstal·la en el pujol, al costat de la nacional, en el mateix centre de la comunitat.

Tot perquè els valencians recorden dues coses: la primera, l’AVE fins a Barcelona i França, el que paralitza Rajoy, el que mai no pot ser,  i la segona cosa, molt important que hem de continuar oferint noves glòries a Espanya".  

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja

Unknown ha dit...

Xèè, al final no m'han fet cas! Jo que els vaig proposar de substituir la garbera de ferralla taurina per un pacífic i simpàtic burret!

Anònim ha dit...

Ostres!Doncs no es mala idea...
I quedaria molt mes original,seria unic

Anònim ha dit...

Si ningú l' haguera destroçat, possiblemet no haguera fet falta restaurar-lo. A mi em pareix molt bé tornar a veure al bou a tavernes