L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 25 de juny del 2017

Els socorristes vallers rescaten un kitesurfista a la nostra platja


La col·laboració entre Capitania Marítima i l'empresa concessionària del  salvament i socorrisme de Tavernes, VADEPSA, va evitar ahir el que hagués pogut suposar un fet tràgic per a un possible ofegament a un esportista que practicava kitesurf a la nostra platja.

Segons ha explicat l'alcalde Jordi Joan en el seu perfil de facebook el vent i els corrents marins havien acabat amb les forces de l'esportista però els serveis públics han evitat un mal major. 


L'alcalde agraeix el treball i professionalitat de la contractista municipal VADEPSA i, en particular, del patró i socorristes Adri, Tomàs, Lilian, Sergi, Eli i Fran per la ràpida actuació fora del seu horari de treball. Cal tindre molta cura tant a l'hora del bany com si es practica algun esport en la mar. 

Fotos: facebook Jordi Joan