L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de juny del 2017

VOLEM UN TRACTE JUST: el PP i Ciudadanos en contra del Tren de la Costa



 

Una esmena de Compromís als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) hauria fet avançar el Tren de la Costa en el seu tram Gandia-Dénia però els votos en contra del PP i Ciudadanos ho han impedit. Aquest tram forma part del denominat Tren de la Costa (València-Alacant) amb uns indubtables beneficis per tots veiem, excepte el govern de Rajoy.

Compromís responsabilitza els diputats valencians del PP i de Ciudadanos de no defensar els interessos del seus votants i de trair l’Acord de Dénia que els dos partits van signar a favor. Eixe acord firmat per tots els partits polítics, sindicats i associacions empresarials exigeix aquest tren però, com ha passat en l’acord de les Corts Valencianes que demana millor finançament, el dos partits nacionalistes espanyols ho firmen i es passen allò que firmen per l’engonal.

Concentració a Denia per exigir el Tren de la Costa
Els líders valencians d’aquestos dos partits, Isabel Bonig i Emilio Argüeso, han estat incapaços de negociar amb els seus superiors de Madrid una sola esmena en benefici dels valencians. I pensem nosaltres si millor no seria que es preguntaren si volen estar al costat dels seus votants i dels valencians o de trair-los i seguir defensant els interessos centralistes de les seus de Madrid.

Compromís emplaça i encoratja a la societat civil de les comarques afectades, entre les quals està la nostra, per aconseguir el tren de la costa com es va aprovar a l’Acord de Dénia,  i afirma que cal continuar lluitant pel tren València-Alacant que, a la vista està, Madrid no va a regalar-nos-el.