L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dilluns, 19 de juny de 2017

La Coral Marinyén participa en el el Concert Coral de Primavera de Traiguera La trobada de corals coneguda com a “Concert Coral de Primavera” s’ha celebrat al Reial Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut, a la localitat de Traiguera (Baix Maestrat - Castelló).

Hi han participat, a més de la coral amfitriona i organitzadora, la Lira Ampostina d’Amposta (Montsià – Tarragona) i la Coral Marinyén de Tavernes (La Safor-Valldigna – València).

La Coral Lira Ampostina va actuar dirigida per Núria Francino Murgadas. 
 

La Coral Marinyen va estar dirigida per Fran Lledó La Coral Verge de la Font de la Salut per Luis Miguel Rubiera Estebe
.


Totes les corals interpretaren conjuntament com a cloenda de l’acte la peça “Traiguera mía” de Miguel Griño en adaptació de Jose Sanz Vidal, dirigides per Luís Miguel Rubiera Estebe (fotografia primera que obri la notícia).

Cal indicar que la coral de Traiguera ha inclós en el seu repertori la cançó popular de Tavernes "La Barraca", adaptada al cant coral per Antoni Chover. Ací podeu escoltar-la en les veus de la coral de Traiguera.