L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dijous, 29 de juny de 2017

L’Ajuntament organitza activitats en la platja per a la gent gran el juliol i agostLa Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat activitats debades per a la gent gran de Tavernes per a ajudar-los a mantenir i restablir, en part, la força, l'equilibri i la flexibilitat.

Per això, s’ha preparat durant els mesos de juliol i agost:

Un curs de zumba: adaptat als majors de 60 anys, en què podran activar el cos. Tindrà lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 10 hores en la placeta de Santa Maria de la Valldigna, vora l’església de la platja. 

Classes de pilates: els dimarts i dijous de 9:30 a 10:30 hores en la zona del llac de la Goleta,

Creixement personal els dimarts de 18:30 a 21 hores i Sancions Reiki els dijous de 18:30 a 21 hores, en l’escoleta de la platja.

Qi Gong, per a tots els interessats, sense distinció d’edat. Una font de joventut, una activitat integradora adreçada a persones amb diversitat funcional. Serà els dimarts i dissabtes de 8:30 a 10:00 hores en la plaça de Santa Maria de la Valldigna.

Així l’Ajuntament aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ufff.... això de fomentar i donar visibilitat a pseudociències des de l'ajuntament... ahí trobe que han patinat i prou.

Mentre en alguns llocs es desvinculen d'elles (https://www.redaccionmedica.com/autonomias/madrid/el-reiki-expulsado-definitivamente-de-los-hospitales-madrilenos-8446) ací les fomenten....