L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

diumenge, 18 de juny de 2017

Un torneig Mariano Carbó amb molta calor el primer dia i una final a disputar avui entre València i Malaga


El València i el Màlaga lluitaran en la final de les 20 hores d'avui per ser campions del XXV Trofeu Mariano Carbó. El Tavernes i el Sporting de Gijon jugaran el partit de consolació pel tercer  i quart lloc a partir de les 18 hores.

La primera jornada del XXV Torneig de Futbol Base Mariano Carbó passarà a la història per ser el el ás calorós donat que durant algun moment dels encontres la temperatura ambient fregava els 40º, celebrant-se els dos partits d'ahir amb temperatures superiors als 35º. Tant va ser la calor que l'arbitre va parar el joc a la meitat de cada període per tal que els jugadors begueren i refrescaren.


Això va fer que l'entrada es ressentís, i l'afecció no va omplir el camp. Entre els espectadors l'alcalde Jordi Joan, el regidor d'Esports i la regidora de Festes Encar Mifsud, amb el president i directius de la UE Tavernes.


El primer partit va ser entre el Tavernes i el Màlaga, amb un resultat de 11 a 0 a favor dels andalusos que parla de la diferencia de nivell, i més quan parlem de filials d'equips de primera divisió.


El València va guanyar als penaltis al Sporting, després que els asturians anaren guanyant per 1-0 durant bona part del partit i el València empatava al darrer minut.