L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimecres, 28 de juny de 2017

Bolomor serà el protagonista d'un dels programes d'Arqueomanía de RTVE
 L’equip d’Arqueomanía, el programa de TVE que tracta sobre el llegat de civilitzacions passades, ha filmat a la Cova de Bolomor el que serà un dels pròxims documentals que emetrà el programa, encara que no sap exactament la data se suposa que serà a finals d'anys o principi del 2018.

Josep Fernández i Pablo Sañudo, codirectors de les excavacions ordinàries, són les persones que hi intervenen en el documental per explicar què és Bolomor, quina és la seua importància dins del paleolític i sobre tot, com és un dels jaciments més importants al Món per conèixer l’ús del foc pel home, en concret el Neandertal.


El programa  està dirigit per Manuel Pimentel, i si cal destacar alguna lloança del programa seria el gran detall sobre el món de l’arqueologia a través de reportatge, entrevistes i temes d’actualitat per donar a conèixer als espectadors com va ser el passat de la Humanitat , sobre tot en el context peninsular.
 

Arqueomanía ha tractat en els seus programes temes tan interessants com el temple d’August a Tarragona, les mòmies guanches, les dames ibèriques, el Madrid islàmic i diversos reportatges sobre la prehistòria.