L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 19 de juny del 2017

Fruites Tono rep un homenatge merescut pel seu ajut a l'esport de base




La divuitena edició de la Festa de l’Esport es va celebrar divendres organitzada per la regidoria d’Esports. Va ser l'homenatge a un centenar llarg d’esportistes però tenia com és habitual eixe apartat especial on es premien esportistes per tota una vida dedicada, cas de Salvador Escrihuela Quiles, a persones vinculades en altres tasques però que resulten imprescindibles per a la pràctica esportiva, cas de Joan Armengol “Traca” o empreses que amb el seu recolzament i patrocini fan possible molts esdeveniments.

I enguany la regidoria d’Esports, en nom de l’Ajuntament de Tavernes ha retut un homenatge d’agraïment a "Fruites Tono S.L.", l’empresa de Benifairó que sempre veiem al costat de l’esport de la Valldigna.

I nosaltres volem sumar-nos a eixe homenatge explicant als nostres lectors qui és aquesta empresa i quina és la seua activitat en pro de l’esport.

Toni Vercher,  gerent de Fruites Tono,  ens ha recordat que són una empresa familiar que naix a la fi dels setanta i que ara dirigeix el negoci la tercera generació. L’empresa compta amb un equip humà de 1.500 persones entre totes les àrees dedicades majorment a cítrics de qualitat, com els de la Valldigna pel grau de maduresa i dolçor.

La història de l’empresa és el de la superació, i si als anys vuitanta subministrava a mercaders majoristes  arribant a tenir prop de quatre-cents clients especialitzats a Madrid, a partir dels noranta comencem a treballar amb cadenes de distribució majorista a nivell nacional, per fer el salt posteriorment i actualment es treballa a Europa Occidental (Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Rep. Chèquia, Polònia, Noruega, Eslovàquia) i  a l’Europa de l'Est:  Lituània, Ucraïna, Moldàvia, Bielorusia i fins i tot a Àsia amb la  Xina.

Fruites Tono, com hem dit, ha fet de la qualitat el factor essencial i bona mostra són les diferents certificacions ISO 9001, ISO 14001, IFS , BRC, Globalgap a més de formar part de la IGP Cítrics Valencians.

Toni Vercher, davant la nominació i agraïment de l’Ajuntament de Tavernes, pel seu recolzament  a l’esport base indicava “estar molt orgullosos,  perquè vincular a l'empresa amb els valors de l'esport és molt important. L'esport és l'exemple més clar que l'esforç et fa aconseguir les teues metes com ens ha ocorregut a nosaltres amb la nostra empresa”.

I no solament és Tavernes qui rep l’ajut de Fruites Tono. També col·laboren amb altres esdeveniments a nivell provincial i nacional.  “Col·laborem amb la marathó de València Trinidad Alonso,  Les Abelles de rugbi, Club de Piraguismo d'Antella, Gran Fons Internacional de Setaigües així com activitats de runnig, futbol i  judo, entre altres” confirmava Toni Vercher.

Una col·laboració que el gerent de l’empresa afirma que continuarà perquè consideren que “l'esport és un element essencial per al desenvolupament de les persones i d'una societat més sana i el nostre productes també ajuden en aquesta faceta. Crec que tenim una responsabilitat amb el nostre entorn i el suport a l'esport és la millor forma de canalitzar-la".

Eren les paraules de Toni Vercher, el gerent de Fruites Tono,  manifestades amb motiu del reconeixement que rebia el passat divendres en la Casa de la Cultura de Tavernes, un reconeixement al qual nosaltres ens sumem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

S'ho mereix